Nábor nových členů

Jak to v září tradičně chodí, i letos s novým školním rokem a novými kroužky je možné přihlásit svou ratolest na některých z šachových kroužků. Jaké kroužky v Čelákovicích najdete:

- Kroužek pokročilejších dětí – v MDDM Čelákovice (domeček u dopravního hřiště) v pátky od 16:30 do 18:00, pod vedením Roberta Kubíčka, trenéra II. třídy a předsedy pražské Trenersko-metodické komise.

- Kroužek začátečníků – ve Spartaku Čelákovice ve středy od 17:15 do 18:15. O zajištění kroužku se stará Petr Válek s novými trenéry Jitkou Sedmihradskou a Peterem Jandou. Všichni jsou trenéři IV. třídy.

- Kroužek začátečníků při ZŠ Kostelní – školní kroužek, který si v pátky odpoledne vzal pod svá křídla Zbyněk Jankovský.

- Dále je možné navštěvovat jeden z hracích a tréninkových dnů. Jedná se o pondělky a úterky od 17:00. Ovšem pozor, tento termín je občasný a je dobré se dohodnout s trenéry, aby potvrdili následný termín. Zde je více prostoru věnováno hře, šachovým kvízům atp.

Protože jsou děti, které u tréninku neposedí, ale chtěly by se účastnit šachových turnajů (a skutečně jsou turnaje různých úrovní a věkových kategorií), je možné se účastnit jen těchto turnajů. Na toto se ovšem raději zeptejte někoho z trenérů.

WordPress Themes